Autobedrijf Hoevens

Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met Autobedrijf Hoevens. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door Feedback Company aan de hand van onze huisregels.

8 Reviews

Autobedrijf Hoevens heeft 8 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.6 uit 10

Laatste Reviews

8.6
10

28/11/2017 19:59

Betrouwbaarheid en correctheid, ook als ik een probleem heb staat het bedrijf altijd klaar en word ik zo spoedig mogelijk geholpen. De eerste ervaring die ik dat ik moeilijkheden had met mijn remmen. mijn gebruikelijke garage me in de kou liet staan en bij dit bedrijf direct uit de moeilijk heden werd geholpen.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

14/11/2016 17:06

Toen wij pas in Almere zijn komen wonen (ca 23 jaar geleden) hebben wij op aanraden van bekenden Hoevens als garage gekozen en al gauw bleek dit geen verkeerde keuze te zijn. Echter door aanschaf van enkele nieuwe auto's ben je verplicht bij het merk te blijven ivm garantieperiodes en mobiliteitspassen. Nu na een kwestie met de plaatselijke Mitsubishidealer toch weer teruggekomen bij Hoevens. Zij hebben mijn probleem opgelost waar eerdergenoemde garage geen oplossing heeft geboden. Betrouwbaar. Vooraf even telefonisch overleg over te verrichten reparaties.Kortom nog steeds een aanrader.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

12/08/2015 12:22

Eerlijke prijzen en erg goed, vriendelijk en professioneel geholpen bij mijn servicebeurt. Zeker een aanrader dus!

  • 05 Evaluatie onderhoud
Bekijk alle reviews

of

Bezoek website