Autobedrijf de Gruyter en de Jong B.V.

Provincialeweg 9, 2861GH Bergambacht
Website

Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met Autobedrijf de Gruyter en de Jong B.V.. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl aan de hand van onze review richtlijnen en redactiebeleid.

3 Beoordelingen

Autobedrijf de Gruyter en de Jong B.V. heeft 3 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3 uit 10

Laatste Reviews

9.3
9

22/04/2015 14:07

Autobedrijf de Gruyter en de Jong B.V.

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed. Het personeel is zeer klantvriendelijk, eerlijk en leveren zeer goede service. Ook de communicatie is erg goed, er wordt gebeld op het moment dat er erg hoge kosten zijn verbonden aan een reparatie, of wanneer je auto klaar is. Al met al, een aanrader.

  • 04 Evaluatie APK-keuring
9

25/01/2015 23:53

Autobedrijf de Gruyter en de Jong B.V.

De algemene ervaring met dit bedrijf is uitstekend. Als bezitter van een wat oudere Mercedes-Benz ben ik blij dat er nog bedrijven zijn die de kennis en apparatuur bezitten om goed onderhoud te kunnen plegen. Dit is 1 van de zeer weinige bedrijven in Nederland waar je hiervoor nog terecht kan. Kennis van de modellen en techniek is super. Als er onderdelen vervangen worden laten ze zien hoe het oude onderdeel er uit zag. Een eerlijk bedrijf, uitstekende kennis, prima service.

  • 05 Evaluatie onderhoud

Scores Autobedrijf de Gruyter en de Jong B.V.

Er zijn nog niet voldoende resultaten behaald om te kunnen publiceren.