Bosch Car Service Rivano

Noordmeerstraat 13, 2131AD Hoofddorp
Website

Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met Bosch Car Service Rivano. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl aan de hand van onze review richtlijnen en redactiebeleid.

9 Beoordelingen

Bosch Car Service Rivano heeft 9 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.9 uit 10

Laatste Reviews

8.9
9

15/02/2018 12:13

Bosch Car Service Rivano

uitstekend

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

13/06/2016 13:28

Bosch Car Service Rivano

Zeer hulpvaardig personeel en vakkundig ! Ik ben al jaren meer dan tevreden over dit bedrijf en zal dat blijven, dat weet ik nu al.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

24/05/2016 16:53

Bosch Car Service Rivano

Bij onderhoud worden alle door mij opgeven attentie punten nagelopen en indien noodzakelijk goed verholpen. Indien Niet mogelijk altijd op zoek naar alternatieve oplossing zoeken. Rekening wordt altijd netjes toegelicgt.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

24/05/2016 16:50

Bosch Car Service Rivano

Bij Auto Rivano is vrijwel niets teveel. Alles wordt keurig uitgevoerd en verzorgd. Bij reparaties boven het overeengekomen bedrag wordt netjes gebeld. Rekening wordt, ongevraagd, mondeling toegelicht.

  • 04 Evaluatie APK-keuring
8

05/01/2015 14:25

Bosch Car Service Rivano

Ondanks dat ik het afgelopen jaar erg veel problemen heb gehad met mijn auto (niet bij Rivano gekocht trouwens!) hebben de mensen van Auto Rivano mij ontzettend goed geholpen! De communicatie is erg netjes en duidelijk en ze zijn bereid mee te denken en mee te helpen met de klant. Het tarief is acceptabel en de prijs-kwaliteit verhouding is goed. Ik kan iedereen Auto Rivano aanraden.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

21/11/2014 23:03

Bosch Car Service Rivano

het zijn goede en vriendelijke mensen met heel veel kennis en geven goede service

  • 01 Evaluatie aanschaf nieuwe auto
10

21/11/2014 15:53

Bosch Car Service Rivano

Auto Rivano is een bedrijf dat service met hoofdletters schrijft. Ik kwam in 2010 met ze in aanraking, ik had mijn leaseauto van het leasebedrijf overgenomen(5 jaar oud) en in eens kreeg ik storingen in het autogas motormanagement. Mijn auto werd op de Bosch test apparatuur aangesloten en gecontroleerd. De uitslag was dat er een gas specialist naar moest kijken. Ik werd door Auto Rivano door gestuurd naar een bedrijf in Amsterdam Noord. Daar werd mijn auto prima gerepareerd, ik ben terug gegaan naar Auto Rivano omdat ik ze wilde betalen voor het onderzoek. Nou daar wilden ze niets van horen, "we hebben toch niets gerepareerd!" was het antwoord. Nou dan heb je mij als klant voor het leven. Verder heeft mijn auto iederjaar daarna bij Auto Rivano zijn APK gehad. Altijd keurig volgens afspraak uitgevoerd en geen verrassingen. Ook is het leen-vervoer goed geregeld, een fiets staat altijd klaar. Eén keer had ik een auto nodig, ook geen probleem. Ik kreeg keurig een Fiat 500 mee. Nou dat is een feest als je 2 meter groot bent en 130kg weegt. Ik verdenk ze er van dat ze stiekum allemaal hebben staan kijken hoe ik dat grote lijf in die 'overdekte rolschaats' plooide. Maar dat geeft niets ik was gered. Klasse mannen!

  • 05 Evaluatie onderhoud

Scores Bosch Car Service Rivano

Er zijn nog niet voldoende resultaten behaald om te kunnen publiceren.