Hoe helpt uw mening?

  • TRANSPARANTIE

    Uw mening maakt kwaliteit van de dienstverlening van Bosch Car Service inzichtelijk en ervaringen transparant.

  • Juiste keuze maken

    Uw mening helpt andere consumenten ook te kiezen voor Bosch Car Service.

  • Kwaliteitsverbetering

    Bosch Car Service gebruikt het onderzoeksplatform boschcarservice.tevreden.nl actief om klantervaringen in kaart te brengen en haar kwaliteit te verbeteren.

Reviews en Reacties

Hier treft u een overzicht van de laatste 50 reviews en reacties die zijn ontvangen voor boschcarservice.tevreden.nl. Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels. Deze lijst wordt real-time bijgewerkt.

Reviews

Review richtlijnen & redactiebeleid

Tevreden.nl en Bosch Car Service willen dat klanten die op deze site ervaringen zoeken, de informatie krijgen die ze nodig hebben om goede keuzes te maken. Reacties en reviews worden daarom voor publicatie gecontroleerd op o.a. de betrouwbaarheid. Bekijk voor het schrijven van goede reviews de richtlijnen.

Richtlijnen

Klachten

Het onderzoeksplatform boschcarservice.tevreden.nl richt zich op het meten van tevredenheid. Heeft u een klacht? Meld deze dan direct aan Bosch Car Service zodat er naar een oplossing gezocht kan worden.

klachten

Over Bosch Car Service

Of het nu gaat om reparatie en onderhoud voor uw huidige auto of de zoektocht naar een nieuwe auto: bij Bosch Car Service bent u altijd aan het juiste adres. De Bosch Car Service garages staan voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.

Meer over Bosch Car Service

Over Tevreden.nl

Tevreden.nl is een toonaangevend bureau op het gebied van klant- en medewerkertevredenheidsonderzoek. Wij bieden totaaloplossingen aan een verscheidenheid van dienstverlenende bedrijven en instanties.

Door branchebrede of organisatie-specifieke onderzoeksoplossingen te ontwikkelen kunnen organisaties doorlopend de tevredenheid van klanten en medewerkers in kaart brengen.