Over Bosch Car Service

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule van Nederland. Bij onze ongeveer 380 autobedrijven zijn alle merken welkom. Uw auto is bij ons in goede handen, of het nu gaat om een apk-keuring, een reparatie of regulier onderhoud. Ook voor seizoenscontroles kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld voordat u op vakantie gaat. Alles voor een verrassend betaalbare prijs.

Kwaliteit waarborgen

De kwaliteit en betrouwbaarheid die u van Bosch gewend bent, mag u ook verwachten bij de reparatie en het onderhoud van uw auto. Om onze kwaliteit te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren, voeren wij tevredenheidsonderzoeken uit. www.boschcarservice.tevreden.nl is een onafhankelijk, betrouwbaar onderzoeksplatform waarop we doorlopend de tevredenheid van onze klanten meten. Dat kan op uitnodiging van onze autobedrijven, maar u kunt ook zelf uw mening geven. Uw ervaringen leveren ons belangrijke informatie op om onze dienstverlening te verbeteren.

Vragen afgestemd op uw ervaring

De vragen op boschcarservice.tevreden.nl zijn afgestemd op de dienstverlening die we u hebben geleverd. Er zijn bijvoorbeeld vragenlijsten voor de aanschaf van een occasion, APK en onderhoud. De vragenlijst sluit dus altijd aan op uw ervaring.

Betrouwbare beoordelingen

De redactie van Tevreden.nl controleert alle beoordelingen op hun betrouwbaarheid. Elk autobedrijf kan goedgekeurde reacties publiceren op boschcarservice.nl, BoschCarService.tevreden.nl, Marktplaats, AutoTrack.nl en natuurlijk uw eigen websites.

Uw reactie leidt tot verbetering

Onze autobedrijven kunnen alle meningen (anoniem) bekijken via een persoonlijk account op BoschCarService.tevreden.nl. Zo kunnen zij hun dienstverlening gericht verbeteren. Geef daarom ook uw mening op boschcarservice.tevreden.nl!

boschcarservice