Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.7
10

24/05/2019 09:21

Autobedrijf De Waal B.V.

Bij binnenkomst weten ze precies wie je bent en welke auto je rijdt. Willen bij schade je helpen met de afhandeling. Zoeken altijd een passende oplossing. Geweldig bedrijf met super personeel!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

23/05/2019 21:00

Autobedrijf Weerheim

Naast dat we er altijd vriendelijk en gezellig ontvangen en behandeld worden, wordt er ook nog eens zeer goed voor onze auto gezorgd. De service is echt uitstekend, zelfs betalen is gemakkelijk gemaakt. We worden daarnaast altijd goed geïnformeerd over wat er aan de hand is en wat onze mogelijkheden zijn.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

23/05/2019 17:47

Van Leeuwen Auto's

goed gesorteerd bedrijf mooie auto's, adequate hulp, vriendelijk personeel. afspraken worden nagekomen

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

23/05/2019 14:23

Van Leeuwen Auto's

Plezierige verkoper. Nette aflevering. Minpuntje: Bij aflevering tank niet half gevuld Navigatie geen update Verder fijne auto

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

23/05/2019 14:15

AutoHaarsteeg

Prima service.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

23/05/2019 10:59

Van Leeuwen Auto's

Prettig, professioneel, en net dat beetje extra in de service waardoor ik hier graag terug zou komen ondanks dat het niet naast de deur gelegen is. Er werd goed geluisterd, nette prijs voor de inruilauto afgesproken, en onderhoudszaken netjes afgehandeld.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

23/05/2019 10:32

Autobedrijf Weerheim

gelukkig geen negatieve opmerkingen, de service is prima, alleen (en dit is al langer bekend), zou een handrem en een iets minder groot stuur op de ruilfiets niet misstaan. verder tevreden.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

22/05/2019 20:03

Autobedrijf De Waal B.V.

Vriendelijke behandeling en goede service

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

22/05/2019 18:59

Autobedrijf Henk Jongen

17.59 gebeld voor een spijker in de band mocht toch nog snel langskomen. Snel en vriendelijk geholpen.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

22/05/2019 16:41

Autobedrijf Nieuwenhuijsen BV

1x geweest voor 2e opinie, adequaat afgehandeld en gerepareerd. Zeer tevreden.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

22/05/2019 14:24

Autobedrijf Saro

Klantvriendelijk, goed overleg voor uitvoering, open over zaken.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

22/05/2019 13:08

Broens Autoservice

aller pefect - duidelijke communicatie en vriendelijke bekwame service - alle helemaal TOP

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

22/05/2019 08:06

Autobedrijf J.B. Andringa

Prima communicatie en duidelijkheid in de uit te voeren werkzaamheden.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

22/05/2019 06:06

Autobedrijf Weerheim

Zeer prettig, goed overleg m.b.t. de uit te voeren werkzaamheden en duidelijke prijsopgave

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

21/05/2019 17:25

AutoHaarsteeg

Betrouwbaar en wordt snel geholpen

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

20/05/2019 09:59

Autobedrijf Weerheim

Uitstekend! Ik word niet "gepakt waar ik bij sta" wat bij vorige garages wel mijn ervaring was. Een auto is voor mij een gebruiksvoorwerp en ik weet er weinig over maar dat hoeft ook niet van mij. Een garage welke ik vertrouw is dan essentieel.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

19/05/2019 18:27

Autobedrijf Saro

Vriendelijk personeel, snelle service en duidelijke uitleg

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

19/05/2019 17:04

Auto Aktief

Snelle afspraak/wachten mogelijk /correcte toelichting uitslag

  • 04 Evaluatie APK-keuring
10

19/05/2019 10:36

Autobedrijf Saro

Ben er voor de 2de keer geweest, en ben zeer vakkundig geholpen. De medewerkers zijn zeer behulpzaam en zeer vriendelijk, ze denken echt met je mee.schapo.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

18/05/2019 16:24

AutoHaarsteeg

Fijne contact en snelle service

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

18/05/2019 13:25

AutoHaarsteeg

De aangeboden faciliteiten zijn goed. De medewerkers zijn altijd zeer vriendelijk en correct. De gemaakte afspraken worden altijd goed nagekomen. Het verstrekte advies is altijd zeer duidelijk.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

17/05/2019 22:18

Broens Autoservice

Prima bedrijf wat afspraken nakomt,prettige benadering en goede uitleg van de gedane werkzaamheden! Zeker een aanrader om hier eens een afspraak voor een keuring of beurt te maken!

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

17/05/2019 16:20

Autobedrijf Henk Jongen

op een gemoedelijke manier behandeld worden

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

17/05/2019 12:34

Autobedrijf Nieuwenhuijsen BV

uitstekend, heldere communicatie, korte wachttijden, auto netjes schoon na afloop

  • 05 Evaluatie onderhoud