Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.7
8

18/09/2019 13:15

Broens Autoservice

Prima. Kom er al jaren

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

18/09/2019 09:41

Autobedrijf Henk Jongen

Altijd goede service.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

18/09/2019 08:58

Autobedrijf van der Veen

Alles naar de wens. Zelf auto gevonden en verkoper doet alles voor mij.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

17/09/2019 16:11

Autobedrijf Henk Jongen

Vriendelijk mensen met een meedenkend karakter waar je zeker op kunt vertrouwen.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

17/09/2019 15:37

Autobedrijf Saro

Zeer klantviendelijk goede prijs kwaliteit verhouding

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

17/09/2019 09:17

Bosch Car Service Thomson

Ik ben altijd tevreden over de service. Heldere toelichting op de werkzaamheden en de factuur. Van te voren wordt er goed gecommuniceerd als er bijzonderheden zijn. Afspraken worden nagekomen. Vriendelijke mensen.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

14/09/2019 20:59

Broens Autoservice

Uitermate vriendelijke en ter zake doende ontvangst. Correcte afwerking van gegeven advies.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

14/09/2019 17:09

Autobedrijf van der Veen

prima

  • 04 Evaluatie APK-keuring
10

14/09/2019 10:41

Bosch Car Service Thomson

Eerlijk advies, goede service, meedenkend en perfecte kwaliteit

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

14/09/2019 06:23

Autobedrijf J.B. Andringa

Uitstekende service en betrouwbaar

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

13/09/2019 17:00

Autobedrijf Saro

Zeer vriendelijk personeel, vakkundige mensen en goede afspraken.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

13/09/2019 12:05

Broens Autoservice

Afspraken worden betrouwbaar uitgevoerd. Het contact is persoonlijk en prettig. Men kent je als klant. Technische advisering is over het algemeen goed.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

12/09/2019 22:28

Broens Autoservice

prima vakmensen

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

12/09/2019 20:06

Autobedrijf Henk Jongen

zeer betrouwbaar, klantvriendelijk, vakkundig en meedenkend

  • 04 Evaluatie APK-keuring
9

12/09/2019 16:03

Broens Autoservice

Snelle service goede kwaliteit voor een eerlijke prijs

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

12/09/2019 15:09

Garage van den Bosch BV

Goede service en betrouwbaar bedrijf.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

11/09/2019 20:07

Broens Autoservice

Mijn ervaring met Broens Autoservice is positief. Ik kon er snel terecht voor een servicebeurt van mijn auto, ze hadden in de tijd dat mijn auto in onder was een leenauto beschikbaar, belde om te overleggen over de kosten en om te laten weten dat de auto klaar was. En om het nog mooier te maken ze zitten vlak bij.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

11/09/2019 12:57

Autobedrijf van Loon BV

heel goed

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

11/09/2019 11:55

Autobedrijf De Waal B.V.

De algemene ervaring met de Waal is bijzonder goed

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

11/09/2019 11:45

Broens Autoservice

Prima service,

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
1

11/09/2019 11:05

Autobedrijf De Waal B.V.

rook lucht in de auto

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
4

10/09/2019 21:26

Garage Abcoude

Auto gebracht met de vraag de bdp sensor te vervangen. Zowel telefonisch, als aan de balie vriendelijk geholpen. Nette zaak en goed bereikbaar. Ook ben ik redelijk snel geholpen, wat ik ook als positief ervaar. Wat mij teleurstelt is dat ze voor het vervangen van een een vrij toegankelijke sensor een vol uur in rekening brengen. Zeker met een werkplaatstarief van €95/uur incl. Ik was op zoek naar een garage in de buurt en mijn conclusie is helaas dat ik erg tevreden ben met mijn garage wat minder in de buurt.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

10/09/2019 15:04

Autobedrijf Saro

Prima service en zoeken altijd naar een oplossing

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

10/09/2019 13:12

Autobedrijf Weerheim

Uitstekende service. Vriendelijk personeel. Gezellige sfeer. Nog nooit zo'n schone garage gezien. Men kan goochelen met ruimte. Leuk plekje aan het water. Je kan altijd terecht.

  • 05 Evaluatie onderhoud