Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.7
9

23/09/2017 18:27

Autobedrijf Saro

Je wordt zeer correct behandeld. geven goed advies en je wordt snel geholpen. Zeer klantvriendelijk.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

23/09/2017 12:17

Autobedrijf Speelheide / AutoBest B.V.

Ik kom al jaren bij Autobest. Ik ben zeer tevreden over de service en afhandeling van de reparaties. Ze zijn deskundig en je kan er voor alle vragen over je auto terecht.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

22/09/2017 16:39

Autobedrijf Henk Jongen

Een erg fijn bedrijf! Je wordt hier goed geholpen, ze nemen uitgebreid de tijd en ze zijn erg open en eerlijk over wat ze doen.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

22/09/2017 16:22

Autobedrijf Bouwman BV

Een betrouwbaar bedrijf met vakkundige medewerkers.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

21/09/2017 19:50

Autobedrijf Saro

Afspraak gemaakt, stipt op tijd zijn de werkzaamheden aangevangen. geschatte reparatietijd was een half uur, alles naar behoren afgehandeld

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

21/09/2017 14:28

Autobedrijf Mark van Schijndel BV

Bij Mark van Schijndel komen ze hun afspraken na. Mijn auto was er voor een kleine beurt volgens de boordcomputer van de auto. Toen men begon met de beurt. Bleek een grote beurt nodig te zijn en belden ze mij of dat akkoord was. Ook was er een nuttig advies over de achterbanden die binnenkort vervangen moeten worden. Diezelfde middag was mijn auto, ondanks de grote beurt, netjes op tijd klaar en gewassen. top service!

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

21/09/2017 11:20

Broens Autoservice

Zeer prettig, correcte behandeling.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

20/09/2017 21:43

Autobedrijf Mark van Schijndel BV

Goed, altijd goede service en als er een probleem is met de auto kun je snel terecht.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

20/09/2017 21:21

Auto Aktief

Mijn ervaring met AutoAktief is zeer positief. Nadat de auto een inspectie heeft gehad, word je gebeld en meegedeeld wat de afkeuringspunten zijn. Ook andere zaken die niet afkeuringswaardig zijn worden ook besproken en in overleg gerepareerd. Er is ook meteen een duidelijke prijsopgave die nauwelijks afwijkt van het bedrag op de eindafrekening. Petje af!

  • 04 Evaluatie APK-keuring
9

20/09/2017 16:34

Kleverlaan B.V.

Goede indruk van het bedrijf.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

20/09/2017 09:02

Auto Hoogkerk B.V.

Sinds 2 jaar auto in onderhoud bij Auto Hoogkerk. Altijd correct in de communicatie. Advies over toekomstig onderhoud en keurig netjes in het werk.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

19/09/2017 15:35

Autobedrijf Versluis

Voel me altijd erg thuis, wordt altijd vriendelijk en punctueel geholpen. Prijsafspraken worden altijd nagekomen. Wanneer er een probleem is kan je altijd langsrijden en wordt er tijd voor je vrijgemaakt.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

19/09/2017 10:56

Autobedrijf Saro

Zeer klantvriendelijk en kundig personeel, prima service

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

19/09/2017 08:50

Auto Oosterhuis

Klantvriendelijk, kundig, duidelijk advies.

  • 04 Evaluatie APK-keuring
8

18/09/2017 20:00

Garage van den Bosch BV

Prettig contact. Goede service.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

18/09/2017 08:46

Auto- en bandenservice Th. Slaats BV

Afspraak is afspraak en de service is uitstekend. Prijs kwaliteit is top. Fijn dat ze na de reparatie de vervangen onderdelen laten zien en dat ze een goede uitleg geven over de uitgevoerde werkzaamheden.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

17/09/2017 22:03

Broens Autoservice

Prima. Goede service, hulpvaardig en redelijke prijzen

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

17/09/2017 20:24

AutoHaarsteeg

Correcte en professionele behandeling. Goed overleg over hetgeen gerepareerd moet worden en grote bereidheid wat "tussendoortjes" te doen. Redelijk in prijs.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

17/09/2017 14:35

Autobedrijf Speelheide / AutoBest B.V.

Tot zo ver zeer tevreden

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

15/09/2017 15:37

Van Leeuwen Auto's

Zeer vriendelijk geholpen. Onlangs heeft mijn auto een beurt gehad bij dit bedrijf en je wordt keurig op de hoogte gesteld van de status van de auto, wat er wel en niet moet gebeuren zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Klantvriendelijkheid staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

15/09/2017 13:50

Autobedrijf van der Veen Gorredijk B.V.

Vriendelijk, korrekt en prima service

  • 04 Evaluatie APK-keuring
8

14/09/2017 13:48

Auto Aktief

goed en correct uitgevoerd

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

14/09/2017 12:18

Automobielbedrijf Boek

Keurig autobedrijf. Medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. Autoverkoper was vriendelijk, kalm en duidelijk met verstrekte informatie. Er werd de tijd genomen en consumpties aangeboden Gemaakte afspraken worden keurig nageleefd.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

13/09/2017 22:29

Broens Autoservice

Klantvriendelijk, denken met je mee en vooraf afgegeven prijzen kloppen behoorlijk nauwkeurig. Weinig op aan te merken.

  • 05 Evaluatie onderhoud