Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.7
10

18/03/2019 00:00

Autobedrijf Saro

Alles was uitstekend uitgelegd!

  • 04 Evaluatie APK-keuring
10

17/03/2019 23:20

Autobedrijf Saro

Een fijn en betrouwbaar bedrijf. het personeel is vriendelijk en staat direct voor je klaar. Je kunt er met al je vragen aankloppen. Bij een grote beurt hebben ze mankementen aan mijn auto geconstateerd die ik zelf niet had opgemerkt Voor mij een teken dat ze heel zorgvuldig te werk gaan.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

17/03/2019 20:15

Kleverlaan B.V.

Vertrouwd overkomede verkoper Alles ziet erzeer netjes uit Goeie koffie

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

17/03/2019 19:53

AutoHaarsteeg

Goede service problemen snel verholpen op de dag zelf. prettig contact met de eigenaar.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

17/03/2019 19:32

Autobedrijf Saro

Afspraak gemaakt voor airconditioning beurt. Goede ontvangst en uitleg gekregen wat ze gingen doen. Klaar terwijl je wacht onder het genot van een een bak koffie en een krantje.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

17/03/2019 18:42

Autobedrijf Henk Jongen

Medewerkers zijn kundig en communiceren goed over wat er moet gebeuren en voeren dit pas uit na contact te hebben hierover. Heel fijn! Ook fijn dat de kosten voor een leenauto meevallen dus een APK keuring is zo geregeld. Ideaal!

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

17/03/2019 12:12

Autobedrijf van Loon BV

Zeer net, en professioneel bedrijf

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

16/03/2019 22:19

Bosch Car Service Thoonen

Onze ervaring met dit autobedrijf hebben wij vanaf het eerste moment als zeer prettig ervaren. Naar ons idee is dit een eerlijk familiebedrijf wat uiterst zijn best doet om van dienst te zijn. Van een volledige servicebeurt tot zelfs een bosje bloemen bij het afhalen van de auto. Wat ons betreft een aanrader!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

16/03/2019 16:31

Automobielbedrijf B. de Pijper B.V.

Prima auto bedrijf, goed geholpen, duidelijke taal, personeel is vriendelijk, gastvrijheid uitstekend, afleveren van de auto is top geweest , Kwaliteit van de auto is goed. Al met al een goed Bedrijf!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

16/03/2019 14:33

Kleverlaan B.V.

gemakkelijk benaderbaar, vriendelijke mensen. Geven rustig uitleg op vragen.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

15/03/2019 20:03

Autobedrijf Henk Jongen

Klantgericht.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

15/03/2019 15:49

Autobedrijf Weerheim

Plezierig bedrijf met een erg vriendelijk personeel. Denkt goed mee en geeft mij als klant een goed gevoel.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

15/03/2019 15:16

Automobielbedrijf Boek

Persoonlijke benadering, contact verloopt professioneel en goed, goede onderhandeling. Bij koop werd aangegeven dat wanneer er kort na aanschaf wat met de auto zou zijn dat we gerust kunnen bellen.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

15/03/2019 14:23

Autobedrijf Saro

Zeer kundig, heel vriendelijk en vooral gezellig. Fijne mensen, daar gaat het om. En ook nog verstand van zaken.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

15/03/2019 10:13

Autobedrijf Saro

Altijd goed onderhoud. Er worden goede afspraken gemaakt en de communicatie is uitstekend. Als je eventueel een vervangend vervoermiddel wil dan wordt dat ook geregeld. Om met een paar woorden te zeggen gewoon een goed bedrijf.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

15/03/2019 09:31

Autobedrijf van der Veen

Betrouwbaar en goede service

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

15/03/2019 09:29

Auto Aktief

prima!

  • 04 Evaluatie APK-keuring
9

15/03/2019 07:34

Autobedrijf van der Veen

Zeer goed tot nu toe. Gemaakte afspraken worden correct nagekomen. Medewerkers zijn klantvriendelijk. Luisteren goed en geven duidelijke antwoorden.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

14/03/2019 13:08

Automobielbedrijf B. de Pijper B.V.

Super service, klantgericht, meedenkend, aan alles wordt gedacht.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

14/03/2019 09:31

AutoHaarsteeg

Door de jaren heen verandert er niets aan mijn positieve ervaring. Zowel het maken van de afspraak tot en met het uitvoeren van de werkzaamheden verlopen altijd correct naar tevredenheid.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

14/03/2019 07:26

Bosch Car Service Thomson

Netjes goede kwaliteit

  • 04 Evaluatie APK-keuring
10

13/03/2019 17:55

APK & Autoservice R. Voets v.o.f.

Ik kom al jaren bij Richard, en sinds 12 jaar ook met de auto van mijn vriendin. Dit is een eerlijk bedrijf en de vakkundigheid van iedereen is groot. Vriendelijk, altijd tijd ondanks de drukte. Voor mij is er maar 1 autogarage...

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

13/03/2019 17:00

Autobedrijf Nieuwenhuijsen BV

Ook nadat ik voor de derde keer, in twee jaar tijd, hier mijn auto heb laten onderhouden, ben ik nog steeds zeer tevreden. Ik neem maar aan dat dit in de toekomst ook zo blijft!

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

13/03/2019 15:36

Automobielbedrijf B. de Pijper B.V.

ik kom al jaren bij de pijper altijd goed geholpen medewerkers zijn vriendelijk staan altijd voor je klaar afspraken komen ze goed na advies is vertrouwelijk

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion