Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.7
8

19/01/2020 17:50

Autobedrijf van Loon BV

Goed

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

16/01/2020 20:08

Autobedrijf van Loon BV

Een zeer service gericht autobedrijf staan altijd voor je klaar als je auto daar in inderhoud is wordt het altijd vakundig gerepareerd en over de kosten wordt er altijd goed gecommuniceerd en tot een juiste oplossing gekozen

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

16/01/2020 11:24

Autobedrijf van Loon BV

Goed

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

16/01/2020 11:09

Autobedrijf van Loon BV

na dit autobedrijf op internet te hebben gevonden voor een versnellingsbak revisie een afspraak gemaakt. super netjes te woord gestaan en prijsopgave gekregen. mijn auto weggebracht en vervangend vervoer gekregen. na enkele dagen was de auto klaar. enkel gebeld of ze enkele onderdelen extra mochten vervangen. de bus rijd weer perfect voor een nette prijs.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

14/01/2020 20:27

Auto Buikema

Een fijn en vertrouwd bedrijf. Klantvriendelijk en denken met je mee. Geven goed advies. Al jaren klant in volle tevredenheid.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

11/01/2020 23:31

Garage Abcoude

Goede service, gastvrij, kundig en transparant. Heel tevreden met autoaanschaf

  • 01 Evaluatie aanschaf nieuwe auto
10

09/01/2020 16:37

Autobedrijf Oprins B.V.

Uitstekend! Het voelde meteen als thuiskomen. Ik voelde me gezien en gehoord in mijn vragen en wensen. Er werd constructief meegedacht en goede voor mij passende adviezen gegeven. Zeer ontspannen sfeer en geen loze verkooppraatjes. Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe auto. Vanaf nu ben ik vaste klant.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

03/01/2020 20:33

Autobedrijf Oprins B.V.

Nette betrouwbare garage , die tegen scherpe prijzen auto's verkoopt en ook onderhoud. Afspraken worden in goed overleg gemaakt en nagekomen.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

23/12/2019 07:46

Autobedrijf Oprins B.V.

Kleine onderneming waar de klant echt centraal staat! Niet alleen een deskundig en eerlijk advies, maar echt meedenken. Onderhoud tegen normale prijzen. Aan alles merk je dat het gaat om de klant. En eerlijk is eerlijk, ik ben al lang klant en dat blijf ik ook. Ga eens langs, u zult zeker niet teleurgesteld zijn.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

22/12/2019 18:20

Autobedrijf van Treuren

betrouwbaarheid. vriendelijke behandeling. ik heb geen reden om te twijfelen aan vakbekwaamheid.

  • 04 Evaluatie APK-keuring
9

21/12/2019 09:31

Autobedrijf De Waal B.V.

Erg klantvriendelijk, je kan voor kleine reparaties vaak dezelfde dag terecht. Indien het een grotere reparatie is, proberen ze dit zo snel mogelijk te maken. Ik heb nooit problemen gehad na een reparatie aan mijn auto. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Banden wisselen is snel gedaan en je krijgt ondertussen een kopje koffie of thee.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

19/12/2019 21:16

Auto Buikema

Mijn algemene ervaring is gewoon goed en vertrouwd zoals het hoort. Men denkt met je mee en is klantvriendelijk. Je kunt er altijd terecht als er iets is met de auto zonder lang te hoeven wachten op een afspraak.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

19/12/2019 19:58

Garage Kralingen

zeer goed. Hulpvaardig, kennis van zaken en goede prijs kwaliteit verhouding. Ik ben heel tevreden over de service.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

17/12/2019 19:38

Broens Autoservice

Prima service, advies en wijze waarop er met mij als klant wordt gecommuniceerd

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

17/12/2019 17:20

Autobedrijf Oprins B.V.

Ben je op zoek naar een andere auto, waar let je dan op: Je eigen wensen, betrouwbare auto en bedrijf en service en goede duidelijke afspraken. Dit alles vindt je bij Oprins BV. Goede begeleiding en leuke afhandeling door de verkoper welke weet waar hij over praat. Bij twijfel, ga gewoon eens langs en ervaar het zelf. Ik heb er geen spijt van !!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
7

16/12/2019 19:41

Auto Buikema

uitstekende service, vriendelijk en betrouwbaar; wel een paar keer foute inschatting van reparaties.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

16/12/2019 16:15

Kleverlaan B.V.

Vriendelijk behulpzaam personeel, die niet onmiddellijk een auto proberen te verkopen maar eerst even luisteren naar de wensen.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

15/12/2019 23:04

Garage Kralingen

Zeer tevreden

  • 04 Evaluatie APK-keuring
10

15/12/2019 17:29

Autobedrijf Schipper

Super tevreden

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

14/12/2019 17:25

Van Leeuwen Auto's

Zeer goed. Vriendelijk, zeer tevreden.

  • 01 Evaluatie aanschaf nieuwe auto
7

13/12/2019 09:41

Van Leeuwen Auto's

als reparatiebedrijf goed.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

12/12/2019 21:56

Garage Kralingen

Zeer vriendelijk, vlot, goed en niet duur

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

12/12/2019 11:35

Autobedrijf De Waal B.V.

prima het personeel is erg klantvriendelijk

  • 04 Evaluatie APK-keuring
10

12/12/2019 08:32

Autobedrijf De Waal B.V.

Autobedrijf DE WAAL staat steeds voor hun klanten klaar, met deugdelijk advies en hulp waar dat nodig is. En veel meer!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion