Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.8
10

28/11/2022 07:54

Autobedrijf Henk Jongen

Ik koop al 25 jaar met veel plezier bij Henk Jongen auto's. Ik raad dit bedrijf zeer aan.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

27/11/2022 20:54

Autobedrijf Saro

Goede service. Klantvriendelijk.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

26/11/2022 21:34

Autobedrijf Weerheim

prima service

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

26/11/2022 16:03

Broens Autoservice

Ben zeer tevreden

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

26/11/2022 14:56

Autobedrijf Henk Jongen

Zeer vakkundig vriendelijk en behulpzaam en ik ben zeer tevreden!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

26/11/2022 11:32

Autobedrijf Saro

goed overleg

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

25/11/2022 20:41

Kleverlaan B.V.

goed

  • 04 Evaluatie APK-keuring
9

25/11/2022 17:36

Autobedrijf Henk Jongen

Prima service en goede communicatie. De noodzakelijke reparatie werd duidelijk toegelicht. Houden zich goed aan gemaakte tijdafspraken.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

25/11/2022 16:10

Kleverlaan B.V.

Goed tot zeer goed

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

25/11/2022 12:23

Autobedrijf Saro

Klantgericht/ snelle service/ deskundigheid

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

24/11/2022 20:51

Autobedrijf J.B. Andringa

Autobedrijf Andringa is een klant - en service gericht bedrijf met een goede kwaliteit. Maar zeker ook betaalbaar. Het is een vriendelijk bedrijf met goede geschoolde vakmensen.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

24/11/2022 18:09

Autobedrijf Saro

Zwer tevreden over het bedrijf. Sturen netjes een filmpje met de problemen die hun aantroffen. En in overleg een reparatie. Heel persoonlijk!

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

24/11/2022 09:18

Autobedrijf van Loon BV

mooi autobedrijf vriendelijk en goede service zeer tevreden

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

24/11/2022 08:51

Bosch Car Service Thomson

Fijne mensen, verstand van zaken, snel, goeie service!

  • 04 Evaluatie APK-keuring
9

23/11/2022 20:02

Autobedrijf van Loon BV

Goed

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

22/11/2022 22:09

Autobedrijf Saro

ZEKERHEID VAN EEN GOEDE BEHANDELING VAN MIJN AUTO. EN DE PERSOONLIJKE BENADERING NAAR DE KLANT TOE. ALS OOK DE ZEKERHEID OVER DE AFGESPROKEN PRIJSOPGAVE.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

22/11/2022 20:05

Van Leeuwen Auto's

alle correct

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

21/11/2022 08:22

Autobedrijf Saro

Correct en vriendelijk.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

21/11/2022 06:51

Broens Autoservice

altijd goed behandeld, komen er al jaren.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

20/11/2022 22:34

Autobedrijf Saro

Goed

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

20/11/2022 15:14

Broens Autoservice

Goede service, open communicatie

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

19/11/2022 16:05

Broens Autoservice

Prijs kwaliteit = top

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

18/11/2022 09:43

Kleverlaan B.V.

Goed telefonisch bereikbaar, snelle service en vriendelijk personeel dat altijd met je meedenkt!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

18/11/2022 08:16

Autobedrijf Weerheim

Bij Weerheim werken meedenkende en vakkundige mensen. Ook ervaar ik een hoog serviceniveau. De lampjes worden zonder afspraak en gratis vervangen, ook kan je altijd langskomen voor de bandenspannng of vragen.

  • 05 Evaluatie onderhoud