Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.8
8

15/05/2024 18:25

Broens Autoservice

Goed

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

15/05/2024 17:47

Broens Autoservice

Een bedrijf dat gericht is op echte goede service!!

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

14/05/2024 19:01

Broens Autoservice

Correct, vriendelijk, komt afspraken na

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

13/05/2024 20:48

Autobedrijf van Loon BV

Hoewel ze heel druk zijn was het eenvoudig om een passende afspraak te maken. De receptioniste is heel kundig en kan veel vragen direct beantwoorden. Monteurs zijn vakkundig en vragen verduidelijking als ze de vraag/verzoek niet goed begrijpen. Ik kom hier zeker terug, ondanks de afstand van ruim 60 kilometer.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

13/05/2024 14:06

Van Leeuwen Auto's

Top bedrijf!!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

13/05/2024 08:08

Kleverlaan B.V.

Vriendelijk en behulpzaam contactpersoon. Je merkt echt dat ze een stap harder zetten voor de klant.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

10/05/2024 16:17

Autobedrijf Henk Jongen

Ik word altijd heel fijn en vriendelijk geholpen. Medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en denken met je mee met duidelijke uitleg. Ik ben al een aantal jaren klant en tot nu toe is alles volgens afspraak gelopen. Dikke pluim!

  • 04 Evaluatie APK-keuring
10

10/05/2024 12:43

Autobedrijf Saro

Altijd vriendelijk en mee denkend Bellen als het wat duurder wordt Super bedrijf

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

10/05/2024 12:18

Autobedrijf Saro

Fijne vertrouwde garage met gekwalificeerd personeel dat met de klant meedenkt. Kleine reparatie bij APK wordt gedaan, voor grotere ingrepen wordt overlegd. Afspraken worden nagekomen. Kortom een vertrouwd adres.

  • 04 Evaluatie APK-keuring
8

09/05/2024 21:03

Autobedrijf van Loon BV

De garage is een fijne garage om te komen. Van de faciliteiten maak ik geen gebruik, omdat ik daar nooit wacht. Ik breng de auto weg en haal de auto gemaakt weer op. Zijn er bijzonderheden dan bellen ze netjes. De service is daar prima.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

08/05/2024 19:21

Kleverlaan B.V.

Vriendelijk en hulpvardig personeel

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

08/05/2024 18:30

Kleverlaan B.V.

Zeer betrouwbaar & goede service

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

08/05/2024 12:42

Autobedrijf Henk Jongen

Clant vriendelijk , goede info , niet opdringerig , behulpzaam, goede adviezen

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
7

07/05/2024 16:45

Kleverlaan B.V.

afspraak gemaakt apk en beurt van tevoren op hoogte gesteld correct uitgevoerd.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

06/05/2024 18:57

Autobedrijf Henk Jongen

Goed

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
7

06/05/2024 18:16

Autobedrijf van Loon BV

Prima service. Vriendelijk personeel

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

06/05/2024 14:50

Broens Autoservice

Alles goed, perfect geregeld.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

06/05/2024 12:58

Autobedrijf van Loon BV

Zeer vriendelijk contact. Precies gedaan wat was afgesproken. Garage met verstand van zaken. Er wordt niets onnodig vervangen. Rekening viel alleszins mee. Echte aanrader.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

06/05/2024 09:06

Autobedrijf Saro

Al jaren tevreden en dat blijft zo met ieder nieuw contact!

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

05/05/2024 10:39

Autobedrijf Saro

Prima service. Alle communicatie via de app is ook handig.

  • 04 Evaluatie APK-keuring
10

04/05/2024 21:44

Autobedrijf van Loon BV

Autobedrijf van Loon is een kundig betrouwbaar bedrijf. Ze communiceren goed over wat er op is gevallen en wat er moet gebeuren om het aan te pakken. En ze weten het ook uit te voeren. In de reparatie van een auto kom je altijd op een 'point of no return' waar er al zo veel werk verricht is en kosten gemaakt, dat je eigenlijk niet anders kan dan die extra kosten ook maar pakken. De uitleg, garantie en openheid van van Loon helpt enorm om er een goed gevoel aan over te houden. En een goede betrouwbare auto natuurlijk 😉

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

03/05/2024 18:14

Autobedrijf van Loon BV

Zeer net professioneel bedrijf, ze zijn kingdom en super meedenkend en behulpzaam. Na meerdere keren pech zijn wij iedere keer ontzettend netjes en goed geholpen!!

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

03/05/2024 17:30

Autobedrijf van Loon BV

Weer een fijn bezoek aan de garage gehad. deze hebben wij een aantal weken geleden gemaakt en het zou 2,5 in beslag gaan nemen. alles weer netjes gemaakt en weer naar huis

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

03/05/2024 13:56

Autobedrijf Henk Jongen

Snelle afspraak, correcte informatie over herstelwerkzaamheden. Vriendelijk personeel / eigenaren.

  • 05 Evaluatie onderhoud