Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.7
8

18/07/2018 12:00

Autobedrijf van der Veen

prima

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

18/07/2018 10:34

Broens Autoservice

Vriendelijk, betrouwbaar en behulpzaam personeel. Duidelijke uitleg en advies. Afspraken worden nagekomen. Als het mogelijk is wordt een kleine reparatie meteen uitgevoerd.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

18/07/2018 09:59

Autobedrijf De Waal B.V.

Fijne garage met kundige werknemers. Ze zijn altijd bereid om te helpen en mee te denken!

  • 05 Evaluatie onderhoud
6

17/07/2018 19:57

Detom

Een heel opgeruimde garage met ongetwijfeld vaardige medewerkers. Echter hier geldt ook: kopers, doe uw huiswerk en research! Dat deed ik zelf twee jaar geleden niet en zo kocht ik een lekker glimmend Peugeotje die 'van een mevrouw was geweest' en een bekende van de garage. Inmiddels ben ik erachter dat de auto 9(!) eigenaren heeft gehad in 7 jaar waaronder een voor mij onbekende Greenwheels historie. Daar kwam ik achter toen de achterruit eens condenseerde en ik de verwijderde bestickering ontwaardde. Tja... vandaar dat de onderhoudsboekjes er niet bij zaten. Overigens rijdt de afgetrapte 107 nog steeds vrolijk verder ondanks de ontelbare gebruikers ervan.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

17/07/2018 09:28

Autobedrijf Weerheim

Zeer goed

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

16/07/2018 23:27

Autobedrijf Henk Jongen

rustige of drukke tijd, 's morgens of 's middags, makkelijke of moeilijke vraag: personeel is altijd super klantvriendelijk!

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

16/07/2018 17:07

Garage Abcoude

Sinds 2005, met korte onderbreking tussen okt 2016 en nu, ben ik tevreden klant mbt jaarlijks onderhoud en apk. Dat is ook de reden dat ik het aandurfte mijn auto in te ruilen voor een oudere! BMW 1 serie. Aardige mensen en prima sfeer!

  • 01 Evaluatie aanschaf nieuwe auto
9

16/07/2018 14:02

Autobedrijf Henk Jongen

betrouwbaar, betaalbaar

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

16/07/2018 12:50

Detom

uitstekend in alle opzichten

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

16/07/2018 11:48

AutoHaarsteeg

Zeer goede service. Na het maken van een afspraak voor het monteren van een trekhaak brak ik zeer onfortuinlijk mijn enkel. Hierdoor was ik niet in de staat mijn auto naar de garage te brengen. Auto Haarsteeg heeft vervolgens mijn auto opgehaald en na montage weer terug gebracht. Perfecte dienstverlening.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

16/07/2018 10:56

Autobedrijf Bouwman BV

Garagebedrijf Bouwman is een prettig, klantvriendelijk bedrijf.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

16/07/2018 10:47

AutoHaarsteeg

klantgericht bedrijf dat met je meedenkt

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

16/07/2018 08:47

Autobedrijf Nieuwenhuijsen BV

Professioneel, duidelijk, vriendelijk, correct, snel.

  • 04 Evaluatie APK-keuring
9

14/07/2018 16:40

Autobedrijf Saro

Super vriendelijk

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

14/07/2018 16:12

Auto Aktief

Zeer klantvriendelijk en denken heel erg met je mee. Ben zeer tevreden!

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

14/07/2018 11:02

Autobedrijf Saro

goede service en zeer goede uitleg

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

13/07/2018 23:20

Detom

Geweldige garage waar vakmensen met hun hart aan uw auto werken. Goede service en advies.

  • 04 Evaluatie APK-keuring
9

13/07/2018 22:35

Autobedrijf Weerheim

Ik ben recent klant geworden bij deze garage. Vanaf dag 1 was ik enthousiast. Als klant word je hier goed geholpen. De monteurs geven een eerlijk verhaal met advies en de dienstverlening staat hoog in het vaandel.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

13/07/2018 21:49

Auto Oosterhuis

Een genot om bij dit autobedrijf je onderhoud te laten doen. Altijd correct en vriendelijk en ze nemen de tijd voor eventuele vragen en/of advies.

  • 04 Evaluatie APK-keuring
10

13/07/2018 16:40

Autobedrijf Saro

Zeer klantvriendelijk bedrijf. Kom er graag. Vakkundig.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

12/07/2018 22:26

Autobedrijf Weerheim

zeer positief, medewerkers zijn vriendelijk en omschrijven goed waar ze mee bezig zijn. tevens fijn dat er gebeld word met inschatting kosten en dat daarna ook rekening zo uitvalt. De rekening krijg je direct en niet nog eens maanden later. Fijne auto ter vervanging beschikbaar Enige minpuntje is krappe ruimte om garage heen

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

12/07/2018 19:52

Kleverlaan B.V.

Prettig goeie service goed personeel en kundig en vriendelijk contactpersoon

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

12/07/2018 19:09

Autobedrijf Henk Jongen

zeer correct, attend en klantvriendelijk

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

12/07/2018 18:46

Autobedrijf Bouwman BV

persoonlijke benadering !

  • 05 Evaluatie onderhoud