Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.7
8

21/09/2018 17:41

Autobedrijf Saro

Zeer correct geholpen. Afspraken zijn nagekomen. Gratis leenauto is top! Goede uitleg en voorbeeld van het af en op zetten van de trekhaak.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

21/09/2018 16:28

Bosch Car Service Biesheuvel

Goed

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

21/09/2018 12:30

Van Leeuwen Auto's

Kundig, klantvriendelijk, nette prijs, en een zeer goede service

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

21/09/2018 09:18

Automobielbedrijf B. de Pijper B.V.

Zeer kundige en vriendelijke begeleiding bij het kopen van een occasion. Regeren snel en uitgebreid op vragen per mail. Geven duidelijk aan wat de stappen zijn en wat de mogelijkheden zijn. De auto is netjes afgeleverd.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

20/09/2018 21:58

Automobielbedrijf B. de Pijper B.V.

Geweldig

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

20/09/2018 18:11

Autobedrijf Henk Jongen

professioneel, vriendelijk

  • 04 Evaluatie APK-keuring
8

19/09/2018 20:12

Autobedrijf Henk Jongen

Prima service. Meedenken.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

19/09/2018 18:21

Autobedrijf Saro

voor de 1e maal via socialdeal kennis gemaakt voor onderhoudsbeurt airco. Zeer flexibel wat betreft afspraak maken ten gunste van mijn agenda. Zeer klantvriendelijk ontvangen middels koffie en een praatje Informatief en/advies zeer duidelijk

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

19/09/2018 13:53

Detom

dit kleine en gespecialiseerde familiebedrijf weet wat dienstverlening betekent: meer dan ik als klant verwacht; ik kom er graag, òòk als mijn oto panne heeft.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

19/09/2018 08:20

Bosch Car Service Biesheuvel

Prima, goed geregeld, duidelijke afspraken. Terugkoppeling bij eventuele reparaties, met prijsopgave.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

19/09/2018 07:42

Autobedrijf De Waal B.V.

Bijzonder goed. Per mail afspraak gemaakt. Direkt antwoord ontvangen. Leenfiets staat klaar. Warme ontvangst bij de balie. Er wordt ook altijd de mogelijkheid geboden dat m'n auto thuis opgehaald kan worden. Dik tevreden

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

19/09/2018 05:01

Autobedrijf Mark van Schijndel BV

Goed

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

18/09/2018 21:55

Autobedrijf Nieuwenhuijsen BV

Duidelijke communicatie over een eventueel mankement en goed advies om dit op te lossen. Vriendelijke, vlotte en professionele service. Hebben leenauto voor je klaar staan indien nodig.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

18/09/2018 21:25

Autobedrijf De Waal B.V.

Het contact met Autobedrijf De Waal is vooral contact met de mensen. Zij geven blijk van belangstelling voor de klant en daarvan afgeleid aandacht voor de auto. Zij geven technisch advies waarbij het belang van de klant centraal staat. Afspraken worden prima uitgevoerd.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

18/09/2018 20:03

AutoHaarsteeg

Auto Haarsteeg laat altijd van tevoren weten welke reparaties/onderdelen nodig zijn en hoeveel dit kost. Dat is fijn, dan weet je waar je aan toe bent. Altijd binnen een dag klaar!

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

18/09/2018 18:45

Autobedrijf Bertus Beets

Iedereen is zeer vriendelijk en...afspraak=afspraak. Geen verrassingen

  • 04 Evaluatie APK-keuring
9

18/09/2018 17:01

Autobedrijf De Waal B.V.

Heel goed. Ze luisteren en denken met je mee.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

18/09/2018 11:41

Autobedrijf De Waal B.V.

Uitstekende service waaronder breng- en haalservice, scherpe prijzen en klantvriendelijk.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

18/09/2018 11:37

Autobedrijf De Waal B.V.

Vriendelijke mensen en goede service word met je mee gedacht over reparaties.

  • 05 Evaluatie onderhoud
6

18/09/2018 10:34

Autobedrijf De Waal B.V.

Klantcontact heel prettig, echter op de werkbon stonden niet besproken opdrachten en de wel gevraagde controlewerkzaamheden stonden daar niet op. Ik vertrouw erop dat de verdere werkzaamheden naar behoren zijn uitgevoerd, kan ik niet controleren. De rekening viel duurder (340) uit dan ik had vermoed (250/280), my bad, had eerst prijsopgave moeten vragen. Volgende keer gaat de auto weer naar hen, maar wel met een geschreven opdracht en prijsopgave vooraf.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

17/09/2018 21:27

Autobedrijf De Waal B.V.

kreeg op al mijn vragen goede uitleg en hebben naar mijn wensen geluisterd. zodra er een geschikte occasion was gingen wij hem gezamenlijk beoordelen. garage technisch en ik hoe hij zit/rijd. Naar volle tevredenheid geslaagd!!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

17/09/2018 16:23

Auto Oosterhuis

Klantvriendelijkheid en vakkundigheid staan hoog in het vaandel.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

17/09/2018 16:08

Autobedrijf Wessels

Zeer tevreden, Goede service en betrouwbaar

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

17/09/2018 15:49

Autobedrijf De Waal B.V.

Mijn ervaring is nihil. Het is de eerste keer dat ik daar een auto heb gekocht. Keurig netjes behandeld.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion