Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.8
9

02/03/2021 06:42

Autobedrijf Weerheim

Erg vriendelijke mensen die een zeer goede service verlenen. Als je belt wordt er snel opgenomen, als je binnenkomt wordt er netjes goedendag gezegd. Ook niet onbelangrijk is dat ze de auto goed repareren.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

02/03/2021 06:10

Autobedrijf Weerheim

Snel, persoonlijk, vriendelijk

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

01/03/2021 23:13

Autobedrijf Henk Jongen

Zeer vriendelijk, betrouwbaar, goed service, nette zaak! Zeker een aanrader!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

01/03/2021 17:37

Autobedrijf Henk Jongen

Ik koop al ruim 20 jaar auto's bij garage Henk Jongen, omdat de service fantastisch is en je wordt altijd met open armen ontvangen.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

01/03/2021 12:55

Autobedrijf Saro

Had een probleem met mijn trekhaak. Hebben het supergoed hersteld en de kosten waren lager dan verwacht.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

01/03/2021 12:26

Autobedrijf Henk Jongen

door goed overleg over de aanschaf nieuwe 2e hands vervanging van mijn auto hebben we een voorstel gekregen voor een keuze die qua prijs en invulling voor het doel , nl meer trekkracht , prima uitgezocht is , en waar we hopelijk nog een hele tijd van kunnen genieten, prima gedaan, top !

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

01/03/2021 11:29

Auto Buikema

Onze ervaring met Auto Buikema is bijzonder goed. Wij zijn professioneel bijgestaan in het maken van een keuze die bij ons past waarbij kennis en kunde op een juists wijze zijn ingezet. Een vlotte en prettige afhandeling waarbij er continue met de klant wordt meegedacht.

  • 01 Evaluatie aanschaf nieuwe auto
10

01/03/2021 10:20

Autobedrijf Weerheim

De service is goed! In alle opzichten.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

01/03/2021 10:00

Auto Buikema

erg vriendelijke mensen, correcte afhandeling

  • 01 Evaluatie aanschaf nieuwe auto
8

01/03/2021 09:53

Auto Buikema

nette ontvangst, beleefd, goede informatie, geen uitstraling van wantrouwen (bij inruil en betaling)

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

01/03/2021 01:04

Bosch Car Service Thoonen

Voelde me welkom geheten, open oor voor elkaar. Goed zaken kunnen doen.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

28/02/2021 22:26

Autobedrijf Weerheim

Een kapot onderdeel was binnen 4 uur voor de deur vervangen, super!

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

28/02/2021 20:54

Autobedrijf Weerheim

Ik ben erg tevreden. Het is een zeer kundig bedrijf met zeer vriendelijke medewerkers! Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

28/02/2021 20:17

Broens Autoservice

Altijd correcte service met uitvoerige toelichting van de werkzaamheden.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

28/02/2021 12:22

Autobedrijf Saro

Zeer netjes te woord gestaan. Houden je op de hoogte via mail telefoon en een leuk filmpje.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

28/02/2021 11:51

Autobedrijf Saro

Prima service en een goed aanspreekpunt .Afspraken worden nagekomen duidelijke adviezen

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

27/02/2021 17:26

Broens Autoservice

Goede snelle service. Zeer vriendelijk en klantgericht.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

27/02/2021 14:58

Autobedrijf Henk Jongen

Zeer prettig en correct gesprek met verkoper bij koper van een auto.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

27/02/2021 14:44

Kleverlaan B.V.

Net autobedrijf. Opereert transparant en communiceert helder.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

27/02/2021 14:39

Autobedrijf van der Veen Gorredijk B.V.

Transparant, goede prijs en vriendelijk

  • 04 Evaluatie APK-keuring
9

27/02/2021 13:16

Bosch Car Service Thomson

Uitstekend op alle fronten , van service tot kwaliteit reparatie(s)

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

27/02/2021 12:41

Kleverlaan B.V.

Kleverlaan is een professioneel autobedrijf waar kwaliteit en service duidelijk het belangrijkst zijn.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

27/02/2021 11:24

Kleverlaan B.V.

Prettig bedrijf, professioneel en betrouwbaar,dit jaar merkbaar dat er petsoneelsmutaties zijn geweest. Afspraken komen niet altijd goed door. Maar verwacht dat het snel weer bij het oude zal zijn.

  • 04 Evaluatie APK-keuring
9

27/02/2021 10:27

Autobedrijf Weerheim

Prettig. Ze zijn erg transparant en laten de kosten van de reparatie op tijd weten via de telefoon.

  • 05 Evaluatie onderhoud