Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.7
9

14/02/2020 08:50

Bosch Car Service Thomson

Zeer correcte behandeling, afspraak is afspraak, goede en tijdige communicatie met de klant. Keurige service en garantie toen een (telkens nieuwe) startmotor tot drie keer toe uitviel.

  • 05 Evaluatie onderhoud
7

14/02/2020 06:26

Autobedrijf Henk Jongen

goed

  • 04 Evaluatie APK-keuring
9

13/02/2020 21:17

Bosch Car Service Thoonen

Daar werken mensen met een luisterend oor. Daar werken mensen die verstand hebben van auto's ect mensen die een prijs opgaaf geven en erg dicht in de buurt zitten. met die verstande ze gebruiken wel originelen onderdelen zijn wel iets duurder . thuisbrengen een service administratie zit er allemaal inbegrepen. mijn auto Skoda Yeti rijd weer als een zonnetje, dat voel je meteen. wij blijven bij deze garage omdat ze deskundig zijn in diversen dingen. vr gr MAX

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

13/02/2020 21:08

Broens Autoservice

Ik werd vriendelijk ontvangen, met een kopje koffie, omdat ik wilde wachten op de beurt. Het was wel een beetje fris in de wachtruimte. Men wist meteen waarvoor ik kwam. Er werd netjes overlegd over eventueel extra werkzaamheden en ze waren sneller klaar dan beloofd. Kortom, ik was tevreden.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

13/02/2020 19:40

Autobedrijf Henk Jongen

Prima zeker omdat ze aantonen wat se gaan doen en hebben gedaan.

  • 04 Evaluatie APK-keuring
10

13/02/2020 18:17

Auto Hoogkerk B.V.

Tevreden en goede service!

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

13/02/2020 11:26

Bosch Car Service Thomson

Snel, deskundig, goede informatievoorziening, men doet wat men belooft.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

13/02/2020 06:41

Autobedrijf De Waal B.V.

Terzake kundige mensen, vaklui met oog voor het klantbelang. Oplossingsgericht zonder altijd per sé op de euro's van de klant te jagen.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

12/02/2020 22:50

Auto Hoogkerk B.V.

prettig

  • 04 Evaluatie APK-keuring
10

12/02/2020 17:40

Broens Autoservice

Een voorbeeld voor alle garagebedrijven!

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

12/02/2020 14:22

AutoHaarsteeg

Zeer positief. Het komt de afspraken na, is klantvriendelijk. De leenfiets staat altijd klaar. Het bedrijf zal geen onnodige reparaties uitvoeren.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

12/02/2020 09:57

Bosch Car Service Thoonen

Zeer deskundig autobedrijf, waar wij al vele jaren een tevreden klant zijn! Het autobedrijf houdt zich altijd keurig aan de gemaakte afspraken. Het autobedrijf is transparant in de gemaakte kosten van de reparatie. Je wordt serieus genomen en altijd tijd voor je vrij gemaakt. Een eerlijk bedrijf met betrouwbare mensen!

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

11/02/2020 18:04

Autobedrijf Saro

Zijn zeer vriendelijk en komen de afspraak op tijd na. De nota is direct klaar en overzichtelijk.Ze zijn bereid uitleg te geven en maken de indruk dat ze je graag weer zien komen. Geen onzin, helder en prettig.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

11/02/2020 17:34

Autobedrijf Nieuwenhuijsen BV

Klantvriendelijk, goede service, alles is volgens afspraak en naar wens gemaakt.

  • 04 Evaluatie APK-keuring
10

11/02/2020 17:07

Autobedrijf van der Veen

een zeer prettige ervaring. samen naar utrecht auto bekijken direct meenemen. mooie proefrit en dan kopen en snelle aflevering.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

11/02/2020 14:54

AutoHaarsteeg

Voor de eerste keer een reparatie laten uitvoeren hier. Ontvangst was zeer goed en goed geholpen. Afspraken en informatie waren heel goed en communicatie ook. Reparatie was goed uitgevoerd. Uur tarieven zijn heel redelijk.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

10/02/2020 21:09

Autobedrijf Henk Jongen

Netjes geholpen door de eigenaar. Alles goed uitgelegd.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

10/02/2020 19:32

Kleverlaan B.V.

zeer te spreken over de manier waar op de klant gehoord wordt. Nemen de tijd voor je. En de auto netjes volgens afspraak geleverd top.....

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

10/02/2020 18:28

Autobedrijf De Waal B.V.

Prima bedrijf, klantvriendelijk. Doen wat ze zeggen. Reële prijzen.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

10/02/2020 17:32

Van Leeuwen Auto's

Dit bedrijf heeft erg zijn best gedaan om een auto te vinden die aan onze wensen voldeed.We zijn prima op de hoogte gehouden van de zoektocht.Erg betrouwbaar en klant vriendelijk.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

10/02/2020 15:16

AutoHaarsteeg

de werkzaam heden worden goed uitgevoerd ,en op de afgesproken tijd klaar.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

10/02/2020 15:00

Autobedrijf De Waal B.V.

Ik ben erg blij met de auto die ik heb gekocht, Verder ook niks bijzonders op te merken over de aflevering, hij werd netjes afgeleverd, met een mooi bosje bloemen, en doorgegeven puntjes waren netjes opgelost, zelfs iets extra's wat zij hadden opgemerkt. Verder vriendelijk personeel, die eerlijk is, en niet opdringerig. Enigste puntje, dat het toch wel langer duurde dan verwacht en op voorhand ongeveer gezegd qua rijklaar staan en ophalen. Verder prima service!!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

09/02/2020 17:46

Van Leeuwen Auto's

Bij aankomst op een rustige manier ontvangen. Een kopje koffie gedaan met de eigenaar en wat gekletst en daarna meteen een proefritje mogen maken. De vragen die ik had werden duidelijk beantwoord. Je krijgt meteen de indruk dat zij hun huiswerk hebben gedaan over de auto's die zij aanbieden. Ook hadden ze netjes alle boekjes, aankoopfacturen, onderhoudshistorie, etc. bij de hand en mocht ik deze rustig doornemen. Eerlijk inruilvoorstel gekregen voor mijn vorige auto en een week later was ik in bezit van een nieuwe auto. Aflevering was netjes en vlot. Weekje later nog een mailtje gekregen van de eigenaar om te vragen hoe de auto bevalt. De gehele ervaring met Van Leeuwen was zeer aangenaam. Ze zijn hier eerlijk en draaien nergens om heen. Ik zie ook geen reden om niet nogmaals hier in de toekomst een auto aan te schaffen.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

09/02/2020 15:55

Autobedrijf Saro

Betrouwbaar, deskundig met moderne informatie voorziening (gefilmde aandachtspunten). Ben er al jaren klant en erg tevreden.

  • 05 Evaluatie onderhoud