Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.7
9

19/11/2017 18:40

Autobedrijf Henk Jongen

Hele fijne service

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

19/11/2017 18:05

Autobedrijf J.B. Andringa

Klantvriendelijk, vakmanschap, goed advies, accuraat.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

19/11/2017 14:56

Autobedrijf Weerheim

uitermate vriendelijk, hulpvaardig en zeer goede service nette garage. Erg klantvriendelijk

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

19/11/2017 13:32

Autobedrijf Thomson BV

Ik kom al een aantal jaren bij deze garage dat zegt genoeg. Een tevreden klant dus.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

19/11/2017 11:20

Autobedrijf Saro

Wij komen al meer dan 15 jaar bij dit bedrijf en zijn dus erg tevreden. Betrouwbaarheid, service, klantvriendelijkheid en kwaliteit zijn voor ons de belangrijkste redenen om bij Saro te blijven.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

18/11/2017 17:18

Autobedrijf De Waal B.V.

Vriendelijk, ter zake kundig en vlot geholpen.

  • 04 Evaluatie APK-keuring
9

18/11/2017 12:43

Autobedrijf Thomson BV

Goede snelle en betrouwbare service Rekeningen worden goed uitgelegd en voiraf overlegt met de klant

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

17/11/2017 17:33

Autobedrijf De Waal B.V.

fijne mensen en een goede service. men neemt de tijd voor je, en laten je de ruimte in het maken van een keuze. geen agressieve verkoop of mooie verhalen.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

17/11/2017 10:17

Detom

Goede deskundige uitleg vooraf en zeer nette afhandeling.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

17/11/2017 08:23

Autobedrijf Weerheim

vakkundig en klantvriendelijk

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

17/11/2017 06:42

Autobedrijf Weerheim

Prima klantgerichte behandeling! Op tijd, goede terugkoppeling mogelijke gebreken aan auto én een zéér verzorgde indruk van zowel garage als kantine/wachtruimte

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

16/11/2017 22:08

Autobedrijf Bouwman BV

Prettige, klantvriendelijke benadering. Goede service. Goede uitleg.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

16/11/2017 20:10

Autobedrijf Weerheim

Zeer goede ervaringen,en een vriendelijke-en respectvolle luisterhouding. Goed vakmanschap personeel.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

16/11/2017 19:09

Autobedrijf Weerheim

Goede en prettige service

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

16/11/2017 14:48

Autobedrijf Bouwman BV

Het is een zeer klantvriendelijk bedrijf . Zeer behulpzaam en een vlotte bediening. Goede werkzaamheden een duidelijke uitleg en advies. De koffie staat altijd klaar .

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

16/11/2017 12:28

Auto Aktief

Tevreden

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

16/11/2017 10:08

Autobedrijf Saro

Goed

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

15/11/2017 21:40

Kleverlaan B.V.

Prima

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

15/11/2017 15:25

Autobedrijf Saro

Wij zijn dik tevreden. Geen commentaar verder. Netjes op tijd geholpen.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

15/11/2017 10:00

Garage Abcoude

Fijn dat ze van te voren alle opties bespreken, ik wordt nooit verrast. Ze zijn een zeer betrouwbaar, fijn en een gezellig garage.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

15/11/2017 09:56

Autobedrijf Weerheim

Zeer tevreden. Door omstandigheden kon ik mijn auto in de middag niet brengen. De oplossing was dat ik de volgende ochtend 6.00 uur langs kon komen en een leenauto meekreeg. De reparatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

14/11/2017 20:54

Autobedrijf Thomson BV

Bijzonder aardige en deskundige medewerkers, ik voel me altijd zeer op m'n gemak omdat ik weet dat eventuele problemen aangegeven door bijv. brandende lampjes meteen worden opgelost. De vragen die ik als leek stel worden goed en duidelijk beantwoord en elke afspraak is zowel telefonisch als via de site makkelijk te maken en worden altijd netjes bevestigd en nagekomen.

  • 04 Evaluatie APK-keuring
9

14/11/2017 07:39

Autobedrijf Mark van Schijndel BV

Altijd vriendelijk, goede ontvangst en meer dan een uitstekende service!

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

13/11/2017 21:41

Autobedrijf Weerheim

Betrouwbaar en oplettend

  • 05 Evaluatie onderhoud