Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.7
9

13/11/2018 15:45

Detom

Correcte behandeling, duidelijke uitleg

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

13/11/2018 13:17

Autobedrijf Oprins B.V.

Ben zeer tevreden. Kwam op een zaterdag om 15.30 onverwacht bij hun langs met een lekke band. Werd onanks dat ze het erg druk hadden en om 16.00 gingen sluiten direct en fijn geholpen. Was er zelfs nog nooit geweest maar ik weet nu dat ik mijn auto daar in onderhoud ga geven. Zeer vriendelijk aan de receptie en in de werkplaats. Koffie staat daar klaar...

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

13/11/2018 07:43

Autobedrijf Weerheim

Mijn ervaring met Weerheim is goed: Prettig geholpen Snelle afspraken Professionele afhandeling Goed advies Denken mee

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

13/11/2018 07:07

Autobedrijf Bouwman BV

Als altijd zeer klantgericht en alles conform afspraak.

  • 04 Evaluatie APK-keuring
9

12/11/2018 16:18

Autobedrijf De Waal B.V.

Klantvriendelijk, vakbekwaam, goede service, verrassend aanbod

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

12/11/2018 11:35

Autobedrijf Bouwman BV

tot nu toe tevreden

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

12/11/2018 10:01

Autobedrijf Bouwman BV

Heel kundig.goede service. Heldere en vriendelijke kommunikatie

  • 04 Evaluatie APK-keuring
9

11/11/2018 20:38

Autobedrijf Oprins B.V.

Goede service en heldere uitleg. Nemen de tijd voor je en zorgen dat alles netjes in orde is.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

11/11/2018 15:49

Autobedrijf van der Veen

Prima geholpen door gekwalificeerd personeel. Zeer positieve ervaring !

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

11/11/2018 15:17

Bosch Car Service Biesheuvel

Deskundig. Prima onderhoud. Meedenken in oplossingen die passen bij de portemonnee.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

11/11/2018 12:54

Autobedrijf van der Veen

Zeer behulpzaam en flexibel

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

10/11/2018 20:47

Autobedrijf van Treuren

Ik kon niet meer op de dag zelf geholpen worden, maar werd gelijk ingepland voor de volgende dag. Kreeg netjes een telefoontje met wat er mankeerde en een prijsindicatie. De volgende dag een SMS ontvangen wanneer mijn auto klaar was en vriendelijk geholpen bij het afhandelen!

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

10/11/2018 19:49

Autobedrijf Saro

Betrouwbaar en zeer deskundig.

  • 05 Evaluatie onderhoud
7

10/11/2018 16:44

Autobedrijf Weerheim

Zeer klantvriendelijk en ze staan voor kwalitiet. Echter moest ik wel een 2e afspraak maken voor mijn klachten maar dit pakken ze serieus op.

  • 05 Evaluatie onderhoud
7

10/11/2018 14:07

Autobedrijf Henk Jongen

Goede service en snelle afspraak Wat wel tegenvalt is dat als je voor een kleine beurt en een APK gaat dat je dan een rekening van > 900 krijgt. Zeker als dan ook nog blijkt dat voor dit bedrag de APK niet bij de beurt inbegrepen is, wat bij de meeste garages wel het geval is.

  • 04 Evaluatie APK-keuring
7

10/11/2018 14:00

Kleverlaan B.V.

Vriendelijk ontvangst

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

10/11/2018 09:14

Autobedrijf Henk Jongen

Vriendelijk, goede service, eerlijk en goede kwaliteit

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

09/11/2018 18:04

Autobedrijf van Loon BV

prima service en afspraken worden nagekomen

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

09/11/2018 15:34

Autobedrijf Weerheim

Goede service en enorm klantvriendelijk. Mijn ervaring is dat ik snel geholpen wordt en er wordt altijd met me meegedacht (tijd/dag/vervangend vervoer). Op mijn vragen (die van een leek) wordt altijd serieus antwoord gegeven.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

09/11/2018 12:17

Garage van den Bosch BV

positief

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

09/11/2018 08:05

Autobedrijf De Waal B.V.

Goed!

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

08/11/2018 22:31

Autobedrijf De Waal B.V.

Heel goede ervaring. Klantvriendelijk, gastvrij, duidelijke afspraken en zeer goed geholpen naar volle tevredenheid.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

08/11/2018 22:28

Autobedrijf De Waal B.V.

Voor de eerste keer mijn auto bij dit bedrijf APK laten keuren en een onderhoudsbeurt laten geven. Ik ben heel tevreden over alles, heel goed geholpen. Bijzonder gastvrij ontvangen en een zeer positieve ervaring.

  • 04 Evaluatie APK-keuring
9

08/11/2018 17:46

Autobedrijf Saro

Goed. Betrouwbaar en deskundig. Verder vriendelijk geholpen en uitvoerig geïnformeerd over de verrichte werkzaamheden.

  • 05 Evaluatie onderhoud