Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.8
10

15/08/2022 14:22

Broens Autoservice

Was de 1e keer, zeer goed geholpen en lekkere koffie. Garage leuke uitstraling.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

14/08/2022 11:37

Broens Autoservice

Klantgericht,goede service,goede afspraken

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

14/08/2022 10:27

Autobedrijf Weerheim

Het kan niet beter

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

13/08/2022 17:01

Autobedrijf Weerheim

Helder en transparant in advies

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

13/08/2022 16:30

Kleverlaan B.V.

De ervaring met Kleverlaan is positief. Zij nemen, na de eerste controle, contact op over de reparatie en de kosten. Zij vragen netjes akkoord over de reparatie en en kosten.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

13/08/2022 13:47

Bosch Car Service Thoonen

Zeer prettig ontvangen, verkoper nam alle tijd en zeer klantvriendelijk

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

12/08/2022 19:30

Autobedrijf Henk Jongen

ze staan altijd klaar

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

12/08/2022 17:36

AutoServiceCenter

Vriendelijke dienst

  • 04 Evaluatie APK-keuring
10

12/08/2022 15:16

Autobedrijf van Loon BV

Kennis van zaken. Correct. Komt afspraken na.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

12/08/2022 14:25

Autobedrijf Weerheim

Ik ben zeer tevreden over de service. Ik kon op de dag waarop ik belde nog geholpen worden. De afspraken waren helder, de service was goed en het resultaat naar wens.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

12/08/2022 13:50

Autobedrijf van Loon BV

ik kwam met de auto voor een versnellingsbak revisie, helaas bleek er nog iets meer aan de hand. Zoals afgesproken hierover geïnformeerd en advies gekregen. Auto volgens afspraak gerepareerd en hij rijdt weer prima.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

12/08/2022 13:36

Autobedrijf Henk Jongen

Altijd correct geholpen, duidelijk met te verwachten werkzaamheden.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

12/08/2022 13:09

Broens Autoservice

Last minute verzoek om airco te repareren net voor de vakantie. Super opgelost.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

12/08/2022 10:16

Autobedrijf Weerheim

De werknemers zijn vriendelijk. duidelijk in hun uitleg met betrekking tot hetgeen noodzakelijk is om te herstellen aan de auto. Zonder meer top.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

12/08/2022 08:38

Kleverlaan B.V.

Goed zoals altijd. Voor het eerst in jaren weer (zakelijk) een auto gekocht en nog steeds dezelfde service en kwaliteit in de dienstverlening. Je bent bij Kleverlaan in goede handen.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

12/08/2022 07:54

Autobedrijf Weerheim

Vakkundig, betrouwbaar, goed contact over reparaties en kosten.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

11/08/2022 13:22

Kleverlaan B.V.

Prima

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

11/08/2022 10:53

Broens Autoservice

de afgelopen jaren goede ervaringen opgedaan met dit autobedrijf. Vriendelijk en helpen je snel verder. Zijn gemakkelijk bereikbaar via app of telefoon. Adviseren altijd goed.

  • 04 Evaluatie APK-keuring
10

11/08/2022 05:46

Autobedrijf Weerheim

Altijd vriendelijk en servicegericht! Denken altijd met je mee en krijg nooit het gevoel dat je iets opgedrongen wordt. Ga met veel vertrouwen naar deze garage toe.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

10/08/2022 20:55

Autobedrijf Henk Jongen

Vriendelijk en bekwaam

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

10/08/2022 17:00

Detom

Uitstekende relatie met dit bedrijf. Altijd bereidt om je te helpen met hun deskundigheid.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

10/08/2022 16:58

Kleverlaan B.V.

Service heel goed, betrouwbaar en efficiënt! Personeel vriendelijk en stellen alles in het werk om een probleem op te lossen!!

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

09/08/2022 17:24

Autobedrijf Henk Jongen

eerlijk hardwerkende mensen

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

09/08/2022 13:28

Kleverlaan B.V.

Zeer positief

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion