Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.7
1

05/08/2020 09:07

AutoHaarsteeg

goed advies, goede service, vriendelijk geholpen en oplossingsgericht.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

04/08/2020 21:33

Autobedrijf Henk Jongen

Makkelijk online een afspraak in te plannen, nette service met een belletje als er iets moet gebeuren en een bericht als je auto klaar is

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

04/08/2020 16:52

Broens Autoservice

Gewoon prima en betrouwbaar!

  • 04 Evaluatie APK-keuring
9

04/08/2020 15:15

Autobedrijf Henk Jongen

Ik ben hier reeds zo'n 4 jaar klant en nog altijd goede ervaringen gehad. Ook nu. Ondanks de vakantieperiode en de extra werkzaamheden, remblokjes achterwielen gewisseld, kon ik 3 uur nadat ik de auto had binnen gebracht weer ophalen. De leenfiets was helemaal top.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

04/08/2020 13:45

Broens Autoservice

Nog niet bekend!

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

04/08/2020 12:37

Autobedrijf J.B. Andringa

Dit is een vakkundig ,klantvriendelijk bedrijf met goede service. Ik heb er een mooie auto gekocht en een goede inruil gekregen voor mijn oude auto. Gemaakte afspraken worden goed nagekomen.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

04/08/2020 11:18

Autobedrijf Saro

Goede informatie voorziening en correct nakomen van gemaakte afspraak.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

03/08/2020 21:03

Autobedrijf Henk Jongen

Prima service, vakkennis en klantgericht.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

03/08/2020 19:08

Bosch Car Service Thoonen

Goed en snel geholpen

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

03/08/2020 18:13

Autobedrijf Henk Jongen

Service staat hoog in hun vaandel. Zeer klantvriendelijk en staan altijd voor je klaar. Een no nonsens garage. Betrouwbaar

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

03/08/2020 16:26

Autobedrijf Henk Jongen

Heel goed. Betrouwbaar. Vriendelijk. Behulpzaam.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

03/08/2020 10:14

Auto Buikema

Uitstekend. Ik was al klant bij Auto Buikema met mijn vorige auto en daarmee tevreden. Het verkoopproces verliep ontspannen en prettig, ik kreeg een goed voorstel voor de inruil van mijn vorige auto en de afhandeling en de aflevering verliepen prima. Het contact is prettig en op basis van wederzijds vertrouwen. Ik kan Auto Buikema van harte aanbevelen.

  • 01 Evaluatie aanschaf nieuwe auto
8

03/08/2020 07:12

AutoHaarsteeg

Altijd klantgericht, prima reparatie en goede service.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

02/08/2020 11:58

Bosch Car Service Thomson

Ik ben heel tevreden. Het was voor mij de eerste keer. De service was heel klantvriendelijk en zeer professioneel.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

02/08/2020 10:45

Autobedrijf Speelheide / AutoBest B.V.

Een professionele en betrouwbare indruk.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

02/08/2020 10:31

Autobedrijf van Loon BV

Goede faciliteiten zoals haal en breng service, goede koffie en WiFi. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden wanneer er onverwachte kosten zijn, en duidelijk overleg wat de beste oplossing is. Kortom: Vriendelijk, punctueel en betrouwbaar.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

02/08/2020 09:47

Autobedrijf van der Veen Gorredijk B.V.

Netjes, reeel en klantvriendelijk.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

02/08/2020 09:39

Autobedrijf Saro

Goed! Duidelijke afspraken en goede service

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

01/08/2020 19:40

Autobedrijf Weerheim

Ik ben meer dan tevreden over dit bedrijf.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

01/08/2020 15:01

Autobedrijf Henk Jongen

Goed en vertrouwd De auto word perfect afgeleverd Ben zeer tevreden over deze garage en mensen

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

01/08/2020 10:54

Autobedrijf Saro

Zeer goed

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

01/08/2020 09:23

Autobedrijf Mark van Schijndel BV

Prima. Keurig bedrijf. Advertentie en foto's duidelijk en de service is klantgericht. Goede inruilprijs gekregen en reële vraagprijs voor de auto waarvoor we kwamen.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

31/07/2020 22:31

Autobedrijf Mark van Schijndel BV

Prettig om mee samen te werken

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

31/07/2020 20:45

Autobedrijf Henk Jongen

Prima bedrijf, top

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion