Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.7
9

02/04/2020 08:46

Broens Autoservice

Vriendelijke, snelle service

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

01/04/2020 23:16

Detom

Prima, zeer klantvriendelijk. Zeer kundig personeel. Kom er al jaren.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

01/04/2020 21:35

Autobedrijf Weerheim

prima service. wordt vriendelijk en behulpzaam ontvangen. werkuitvoering is spoedig verricht. communicatie is goed.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

01/04/2020 21:29

Autobedrijf van Loon BV

Kwaliteit voor een goede prijs. Denken met je mee. Vriendelijk. Professioneel.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

01/04/2020 21:26

Bosch Car Service Thomson

Positief

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

01/04/2020 21:11

Autobedrijf Weerheim

Vriendelijk, werken mooi op tijd, betrouwbaar

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

01/04/2020 20:15

Garage van den Bosch BV

Wij zijn zeer tevreden over de garage en medewerkers

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

01/04/2020 18:06

Autobedrijf J.B. Andringa

Prima, betrouwbare zaak. Eigenaar denkt goed mee en kijkt ook naar alternatieven.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

01/04/2020 16:44

Kleverlaan B.V.

Mijn ervaring met dit autobedrijf is uitstekend . prachtig bedrijf met mooie jonge auto's. en klantvriendelijk.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

01/04/2020 16:43

Broens Autoservice

Goed, klantvriendelijk

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

01/04/2020 13:35

Autobedrijf Weerheim

Fijn bedrijf. Inventariseert het probleem en bespreekt dan uitgebreid de mogelijkheden. Geeft je de kans zelf keuzes te maken in het (nodige) onderhoud. Afspreken via de website gaat ook prima. Duidelijke zaak. Ik kom hier graag.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

01/04/2020 10:23

Autobedrijf Saro

GOED

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

01/04/2020 06:29

Autobedrijf Weerheim

Ontzettend blij met Weerheim, vanwege hun goede service, heldere en vriendelijke manier van communiceren.

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

31/03/2020 21:16

Autobedrijf Weerheim

vrolijke hulpvaardige betrouwbare mensen !

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

31/03/2020 19:58

Autobedrijf Weerheim

goede, nette en vriendelijke service

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

31/03/2020 18:54

Autobedrijf Wessels

Goede garage goede service

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

31/03/2020 12:35

Autobedrijf De Waal B.V.

Fijne garage,snel klaar netjes alles afgehandeld.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

31/03/2020 12:17

Bosch Car Service Thomson

Door wat recensies en dat ik in de buurt woon ben ik bij Bosch Car Service terechtgekomen. Ik heb ondanks de drukke periode een snelle afspraak binnen 3 dagen kunnen maken. Een APK en een servicebeurt waren de werkzaamheden. Ook had ik wat vage motorproblemen met de auto. 's Morgens 09:30 uur brengen en ik kon de auto 16:00 uur weer ophalen. Het kostte me een paar centen maar dan heb ik wel waar voor mijn geld voor terug. Alle werkzaamheden en problemen zijn verholpen en ik kan er weer mee vooruit. Door deskundigheid en professionalisme prima geholpen, goed geïnformeerd en daarnaast snel geholpen!

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

31/03/2020 09:06

Autobedrijf Weerheim

Klantvriendelijk, vakbekwaam, geen onverwachte hoge kosten.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

30/03/2020 21:51

Autobedrijf Weerheim

Prima, goed contact, duidelijke afspraken.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

30/03/2020 17:14

AutoHaarsteeg

betreur lange wachttijd bij 90000 beurt. waarschijnlijk misverstand verders prima,geen problemen

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

30/03/2020 16:28

Broens Autoservice

Prijs kwaliteit TOP

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

30/03/2020 14:45

Autobedrijf J.B. Andringa

algemene ervaring zeer goed snelle reactie bij problemen met auto word snel geholpen

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

30/03/2020 14:34

Broens Autoservice

Prima

  • 04 Evaluatie APK-keuring