Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.7
9

21/10/2020 09:47

Autobedrijf Nieuwenhuijsen BV

Algemene ervaring: Prima service. Nette afhandeling, redelijke prijzen en kennis van zaken. Ook flexibel als er onverwacht in actie moet worden gekomen en de planning eigenlijk vol zit.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

20/10/2020 19:29

Van Leeuwen Auto's

Tijdens mijn proefrit ben ik zeer hartelijk ontvangen door de eigenaar. De zaak zag er netjes uit en de auto waarin in zou proefrijden, verkeerde in een zeer nette staat. Omdat ik zo enthousiast was over de auto, had besloten om gelijk akkoord te gaan met een aankoop. Een week later kon ik de auto ophalenen ook hierbij ben ik hartelijk ontvangen. Daarnaast heb ik ook een taart gekregen die ook heel goed smaakte

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

20/10/2020 13:35

Bosch Car Service Thomson

Correct goede uitleg bij vervanging van onderdelen word men gebeld.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

20/10/2020 09:28

Autobedrijf Weerheim

Zeer vriendelijke meedenkende kundige medewerkers

  • 05 Evaluatie onderhoud
7

19/10/2020 17:50

Broens Autoservice

Fijn autobedrijf , krijg altijd eerlijk advies

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

19/10/2020 17:04

Autobedrijf Weerheim

Vriendelijke medewerkers. Allen even aardig en professioneel. Eerlijk bedrijf. Goed advies en meedenken. Beetje jammer dat je, nu je buiten moet wachten vanwege corona, daar ook geen koffie krijgt.... Of had ik dat moeten vragen? Ik kon wel een coupon krijgen voor het tuincentrum, maar ja... Buiten sta je wel heerlijk warm onder zo'n warmtekanon, een droog en beschut, dus verder niks te klagen. Echt aardig en professionele garage. Fijn!

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

19/10/2020 13:55

Autobedrijf J.B. Andringa

prima, goede service, klantvriendelijk

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

19/10/2020 13:05

Broens Autoservice

Zeer fijn. Houden zoch aan afspraken, goede service. Zeer prettige omgang.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

18/10/2020 20:46

Detom

Klantgericht, vriendelijk en wat ik het belangrijkst vind: deskundig voor zover ik het nu kan zien; bovendien betrouwbaar en dat is niet het kenmerk van de autobranche in het algemeen naar mijn idee en ervaring.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

18/10/2020 13:34

Broens Autoservice

Zeer kundig en betrouwbaar .Kan iedereen aanraden hier je auto te laten onderhouden of er een te kopen.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

18/10/2020 07:09

Van Leeuwen Auto's

Ik ben erg goed geholpen bij het maken van de keus. Mijn nieuwe autootje rijdt heerlijk en ik had echt geen betere keus kunnen maken! De medewerkers waren super lief en bij het ophalen van m’n auto kreeg ik zelfs een taart mee!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

17/10/2020 22:21

Kleverlaan B.V.

Dit bedrijf is al 40 jaar mijn garage. In al die jaren ben ik zeer tevreden over service aan auto's en aankopen van auto' s. Altijd goed geholpen door klantvriendelijk personeel.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

17/10/2020 21:27

Auto Buikema

Deskundig, behulpzaam en uiterst klantvriendelijk.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

17/10/2020 20:23

Van Leeuwen Auto's

Erg vriendelijk, persoonlijk en betrouwbaar.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

17/10/2020 17:36

Auto Buikema

Uitstekend contact. Zoekopdracht voor een gebruikte elektrische bedrijfsauto perfect uitgevoerd door Auto Buikema en binnen budget. Alles online geregeld tot aan de aflevering. Auto bleek zelfs beter te zijn dan was beloofd.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

17/10/2020 15:12

Bosch Car Service Biesheuvel

Het is een goed bedrijf

  • 05 Evaluatie onderhoud
10

17/10/2020 14:47

Kleverlaan B.V.

Uitstekend, altijd vriendelijk en Heel Behulpzaam

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

17/10/2020 13:20

Broens Autoservice

ik ben zeer te vreden over dit bedrijf .

  • 04 Evaluatie APK-keuring
10

17/10/2020 12:48

Kleverlaan B.V.

Goede service, vriendelijke medewerker. Alles duidelijk en prettig gesprek gehad.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
8

17/10/2020 10:19

Autobedrijf Weerheim

Prettig en persoonlijk

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

16/10/2020 16:48

Autobedrijf De Waal B.V.

Goede service, een verstand van auto's. Aardige klantgerichte medewerkers, die je welkom laten voelen, goede uitleg Gewoon prima, volgende keer kom ik hier weer.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

16/10/2020 15:53

Van Leeuwen Auto's

Uw garagebedrijf was me door verschillende mensen aangeraden. Zelf heb ik nu ook een goed gevoel gekregen van jullie service en vriendelijkheid.

  • 05 Evaluatie onderhoud
9

16/10/2020 14:56

Autobedrijf De Waal B.V.

Uitstekend

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

16/10/2020 14:42

Van Leeuwen Auto's

vriendelijk en gedegen medewerkers, persoonlijke aandacht

  • 05 Evaluatie onderhoud