Autobedrijf P. Bot B.V.

Hoogstad 51, 3131KX Vlaardingen
Website

Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met Autobedrijf P. Bot B.V.. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl aan de hand van onze review richtlijnen en redactiebeleid.

4 Beoordelingen

Autobedrijf P. Bot B.V. heeft 4 beoordelingen met een gemiddelde score van 8.5 uit 10

Laatste Reviews

8.5
8

25/01/2011 21:24

Autobedrijf P. Bot B.V.

Professionele uitstraling, betaalbaar en een persoonlijke benadering

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

25/11/2010 12:03

Autobedrijf P. Bot B.V.

Op aan raden van familie kwam de auto met uitgestelde reparaties 3 jaar terug binnen bij Bot. Er zijn de nodige dure reparaties uitgevoerd. De kosten vielen mee (niets teveel gedaan en goed omschreven wat uitgevoerd is en er nog aan zou komen). De kwaliteit en service was uitstekend. We wilden de eerste keer eigenlijk alleen het allernoodzakelijkste uit laten voeren en dan meteen een nieuwe kopen. Bot gaf ons uitstekend advies en we hebben nu pas een nieuwe auto gekocht. Wel weer bij Bot, want die bleek ook nieuwe auto's te leveren. Kunnen we mooi hier blijven ook voor service en garantie.

  • 05 Evaluatie onderhoud
8

25/05/2010 17:06

Autobedrijf P. Bot B.V.

Bedrijf komt schoon en betrouwbaar over. Verse vis of La Place !

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

08/03/2010 23:23

Autobedrijf P. Bot B.V.

Enkele jaren geleden kochten wij onze eerste tweedehands auto bij dit autobedrijf. Tot volle tevredenheid. De apk en beurten lieten wij ook door Autobedrijf P. Bot B.V. uitvoeren. Ook voor de aanschaf van onze 'nieuwe' tweedehands auto klopten we bij Autobedrijf P. Bot B.V. aan. We werden goed geadviseerd door de medewerkers die met ons meedachten en luisterden naar onze wensen. Nu rijden we alweer een paar maanden tevreden rond in onze 'nieuwe' auto.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion

Scores Autobedrijf P. Bot B.V.

Er zijn nog niet voldoende resultaten behaald om te kunnen publiceren.