Autohuis Spijkenisse

Stevinweg 2, 3208KM Spijkenisse
Website

Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met Autohuis Spijkenisse. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl aan de hand van onze review richtlijnen en redactiebeleid.

8 Beoordelingen

Autohuis Spijkenisse heeft 8 beoordelingen met een gemiddelde score van 7.0 uit 10

Laatste Reviews

7.0
3

02/03/2019 15:52

Autohuis Spijkenisse

Bij dit bedrijf een occasion gekocht, bij aflevering volgens afspraak een beurt uitgevoerd (denk ik) en wat krassen verwijderd. Echter was de auto alleen door de wasstraat gehaald en verder niet gereinigd/ gepoetst. Veel vuil in bij bv duerstijl etc ( kan helaas geen foto's meesturen) De bladeren vd herfst lagen nog ondet de motorkap! De verkoper probeerde nog met een papiertje e.e.a te reinigen. De auto is wel gepoets vertelde hij een aantal weken geleden, ik ga niet twee maal poetsen. Deze auto was echter nooit gepoetst. Zo lever je geen auto af en heb dit nog nooit meegemaakt!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

30/05/2017 19:58

Autohuis Spijkenisse

Altijd gedoe bij de VW dealer voor onderhoud aan mijn leasewagen en wist niet dat dit tegenwoordig ook bij bosch carservice kon! Dus geprobeerd en ronduit prima bevallen. Na een hartelijk ontvangst en prima koffie:) met vervangend vervoer mijn weg vervolgd. Pro actief noncance beleid zullen we maar zeggen. Top service dus vanaf heden ook mijn Prive auto onder gebracht. Dit autobedrijf is het voorbeeld van een "next level" autogarage!

  • 05 Evaluatie onderhoud
3

05/01/2016 17:16

Autohuis Spijkenisse

Ik heb hier een occasion gekocht. Na ophalen en een stukje gereden te hebben bleek dat de achterrem aanliep. De 'service' die ik hierna kreeg was ronduit slecht, veel te duur, discussies met de verkoper. En uiteindelijk kreeg ik te horen dat als ik de onderdelen goedkoper kan krijgen, dat ik het maar zelf moest doen.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

08/08/2014 11:11

Autohuis Spijkenisse

Eerlijke voorlichting, auto wordt goed afgeleverd na een grote beurt, in ons geval waren nieuwe schijven en blokken voor gemonteerd "want de auto moet 15000 km vooruit kunnen zonder noodzakelijk onderhoud". Als er toch nog iets is, blijkt een uitstekende after sales sevice waarbij met de klant wordt meegedacht.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

24/11/2010 22:28

Autohuis Spijkenisse

heb goede ervaring met autohuis spijkenisse , vakkundige medewerkers in de werkplaats en in de verkoop afdeling. betrouwbaar bovag bedrijf .

  • 05 Evaluatie onderhoud

Scores Autohuis Spijkenisse

Locatiescore afgelopen 12 maanden