Autobedrijf Rudie Wetering

Hellendoornseweg 24, 8148RH Lemele
Website

Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met Autobedrijf Rudie Wetering. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl aan de hand van onze review richtlijnen en redactiebeleid.

2 Beoordelingen

Autobedrijf Rudie Wetering heeft 2 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.0 uit 10

Laatste Reviews

9.0
9

08/09/2011 20:47

Autobedrijf Rudie Wetering

Dit (familie)bedrijf maakte op ons een zeer vriendelijke en betrouwbare indruk. Er werd niets opgedrongen en er werd zeer goed naar de klant geluisterd. Dit heeft voor een deel de doorslag gegeven bij de aanschaf van onze auto (we twijfelden over twee auto's bij verschillende bedrijven). Ook bij de aflevering van de auto (gepoetst, gelakt, grote beurt, APK, vloermatten, nieuwe banden, parkeersensoren en nieuwe dakdragers) bleek alles meer dan in orde te zijn.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

01/10/2010 10:14

Autobedrijf Rudie Wetering

Ik ben via autotrack bij dit autobedrijf uitgekomen en het is een zeer mooi en net autobedrijf waar je heel goed en vriendelijk geholpen wordt, het is een echt familiebedrijf, de eigenaar/baas zit samen met z'n vrouw en het personeel in de kantine, werkplaats ziet er super netjes uit, een echte aanrader !!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion

Scores Autobedrijf Rudie Wetering

Er zijn nog niet voldoende resultaten behaald om te kunnen publiceren.