Garage Op de Hoek B.V.

Melkweg 1, 8531NH Lemmer
Website

Hieronder treft u de laatste ervaringen, reviews en beoordelingen met Garage Op de Hoek B.V.. Voor publicatie worden alle ervaringen, beoordelingen en reviews gecontroleerd door de redactie van Tevreden.nl aan de hand van onze review richtlijnen en redactiebeleid.

5 Beoordelingen

Garage Op de Hoek B.V. heeft 5 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2 uit 10

Laatste Reviews

9.2
9

27/10/2018 17:54

Garage Op de Hoek B.V.

Recent een occasion Volkswagen Caddy aangeschaft. Fijne eerlijke mensen wat bij een eerste bezoek gelijk voor een betrouwbaar en warm gevoel zorgt. Heldere, duidelijke en open communicatie zonder vragen of vreemde verassingen. Aflevering volgens afspraak en zelfs ongevraagd de auto een grote beurt gegeven en de DSG versnellingsbakolie ververst. Top bedrijf, zeker een aanrader!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
9

22/08/2016 08:29

Garage Op de Hoek B.V.

Bij terugkomst vakantie hadden lekkage uitlaat langs gegaan eigenaar bracht me thuis en s,middags kon ik auto direct weer ophalen . Maken altijd tijd voor je en hanteren normale prijzen.

  • 01 Evaluatie aanschaf nieuwe auto
9

29/04/2016 21:43

Garage Op de Hoek B.V.

Onlangs onze nieuwe auto opgehaald bij Op de Hoek. Toen we daar aankwamen bleek er een storing te zijn bij het RDW waardoor de auto niet op onze naam gezet kon worden. Helaas hadden wij een andere afspraak waardoor wij niet al te lang konden wachten. Op de Hoek heeft ons toen enorm geholpen door de nieuwe auto 's middags zodra alles geregeld was bij ons thuis af te leveren en de door hun aangekochte auto weer mee te nemen. Wij waren daar erg blij mee, prima service!

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion
10

21/01/2016 12:39

Garage Op de Hoek B.V.

Autobedrijf Op de Hoek is al jaren voor ons hét vertrouwde adres voor koop, verkoop en onderhoud van onze bedrijfs- en personenauto. Voor ons is het persoonlijke advies en de goede service heel belangrijk en dat staat bij dit bedrijf zeer hoog in het vaandel.

  • 02 Evaluatie aanschaf gebruikte auto/occasion

Scores Garage Op de Hoek B.V.

Er zijn nog niet voldoende resultaten behaald om te kunnen publiceren.